Fluturime

Mberritjet

Informacioni i fluturimit në kohë reale jepet si tregues dhe disponohet për fluturimet e sotme dhe të nesërme.
Për më shumë informacion, ju lutemi, kontaktoni linjën tuaj ajrore.
  • Koha
  • Data
  • Origjina
  • Linja ajrore
  • Nr. fluturimi
  • Status

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more