Në aeroport

Sallë Biznesi

Publikuar nga

TIA në 22 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Dizajn tradicional

Dizajni i ri i Sallonit të Biznesit krijon një pikë ndalimi për pasagjerët për të shijuar, relaksuar dhe përjetuar një përfaqësim të vogël vizual të Shqipërisë që integron traditën në atë moderne, ndërsa jeni duke ecur nëpër sallë pritjeje, ju mund të provoni një "ekspozitë" të Folklori shqiptar.


Salloni është i hapur me masat COVID-19 të vendosura.


Një vend i përsosur relaksues

Nëse dëshironi të shmangni një terminal të mbushur me njerëz, Tirana Airport Business Lounge është një prefekt vend relaksues për të pritur para fluturimit tuaj, duke përfituar nga pijet freskuese, vaktet e nxehta dhe të ftohta në përputhje me kufizimet aktuale të sigurisë.Zona e punës

Zona e dedikuar për punë ju jep mundësinë të qendroni ne kontakt me punën dhe të mbani lidhje me zyrën tuaj, me perdorim falas dhe të shpejtë në internet,Ku eshte?

Ambjenti ndodhet në katin e 2-të brenda Terminalit të Pasagjerëve në anën e Nisjes.

Salloni është i hapur për të gjithë klientët e fluturimeve të shpeshta dhe mysafirët e kualifikuar për të paktën një orë para nisjes së fluturimit të parë dhe deri në nisjen e fluturimit të fundit nga TIA.

Publikuar nga

TIA në 22 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more