Pasagjerë dhe të ftuar

Shërbimet për klientët tanë

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ku pihet duhan në TIA

Në përputhje me politikat për krijimin e një ambienti miqësor e të shëndetshëm për pasagjerët, Tirana International Airport, po aplikon një politikë të rreptë të ndalimit të duhanit në terminalin e ri. Për duhanpirësit ka vetëm një zonë të caktuar ku lejohet duhani: tek Segafredo Bar brenda të cilit ka një sallë të dedikuar për pirjen e duhanit. Kjo iniciativë e vendos TIA-n në pararojë të kompanive që operojnë në Shqipëri, duke treguar kështu përgjegjësinë e saj sociale. (shkarko Rregulloren në Zonën e Shkarkimeve në pjesën e poshtme të ketij dokumenti)

Internet wireless falas

Klientët e Tirana International Airport mund të përdorin falas shërbimin e internetit nëpërmjet lidhjeve WiFi.

Ku mund të blini bileta tek TIA?

Kompania Kategoria Vendodhja
Air Albania Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Alitalia Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Albawings Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Amadeus Travel & Tours Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Austrian Airlines Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Air Serbia Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Albtours D VAS Tour Operator Ticket Counter Terminal , Check-in Area
AvioAlb Ticket Counter Terminal , Check-in Area
British Airways Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Dea Lines Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Explorer Travel & Tours Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Marvi Miracle Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Olympic Airways Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Prayla Travel Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Union Travel Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Easy Travel Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Blue Panorama Ticket Counter Terminal, Check-un Area 
Sigal Insurance Company Terminal , Check-in Area

Telefona publikë

Telefon - Përballë check-in dhe Zona e Mbërritjes
Kioska Multimedia-telefon-internet - Zona e Nisjes

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more