Kompania

Kontakte

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në qoftë se dëshironi më shumë informacione për Tirana International Airport ose kompaninë menaxhuese Tirana International Airport SHPK, ju lutemi kontaktoni


Përgjithshme:

Email: info@tirana-airport.com

Call center: +355 69 70 81 800

Presim me kënaqësi të dëgjojmë prej jush!


Departamenti i Komunikimit

Kreuza Lubonja

Rinas, Tirana Albania

Tel: 02 381 1575

Fax: +355 4 2381 545

E-mail: kkotorri@tirana-airport.com


Information Office

Phone +355 4 2381 800

E-mail: info@tirana-airport.com


Operations on duty manager


SITA: TIAAPXH

E-mail: odm@tirana-airport.com 


Lost & found

Tel: +355 4 2381 681, +355 4 2381 682

Mobile: +355 69 20 66626

SITA: TIALLXH

E-mail: lost&found@tirana-airport.com  


Ramp supervisor

SITA TIAKDXH

E-mail ramp-service@tirana-airport.com  


Load control

SITA: TIAKKXH

E-mail: loadcontrol@tirana-airport.com 


Cargo on duty

SITA: TIAFHXH

E-mail: Tia-Cargo-Export@tirana-airport.com, Tia-Cargo-Import@tirana-airport.com 


Passenger and customer service supervisor

SITA: TIAKPXH

E-Mail: pax-service@tirana-airport.com

Service hours: Every day 24 hours. 


Passenger with reduce mobility service

Tel. +355 4 2381 754

SITA: TIAKKXH TIAKPXH TIAKDXH

E-Mail: prm@tirana-airport.com


Address

Tirana International Airport

Administration Building

Rinas, Tirana

Albania Tel: +355 4 2381 600 Fax: +355 4 2381 545 E-mail: info@tirana-airport.com Website: www.tirana-airport.com

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more