Pasagjerë dhe të ftuar

Të humbura & gjetura

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

I dashur pasagjer,

Nëse bagazhi juaj nuk ka mbërritur ende, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë të Humbur dhe Gjetur të Aeroportit në numrat e mëposhtëm të telefonit:


Zyra: + 355 4 2381 681

Zyra: + 355 4 2381 682

Celular: +355 069 20 66626

ose në adresën elektronike: lost&found@tirana-airport.com


Faleminderit për bashkëpunimin,

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more