Pasagjerë dhe të ftuar

Ndihma e shpejtë

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ambiente të pajisura mirë të ndihmës së parë janë të disponueshme në terminalin tonë. Nëse keni nevojë për ndihmë mjekësore në aeroport, ju lutemi telefononi në numrat e mëposhtëm. Një mjek dhe një ekip i shkëlqyer i Ndihmës së Parë do të jenë aty për ju.


Njësia e Ndihmës së Parë

Telefon: +355696030480

Telefoni: +35544539754

Email: firstaid@tirana-airport.com


Qëndrojnë të shëndetshme!


Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more