Covid-19

Masat dhe Rregullat

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Informacion për pasagjerët në lidhje me masat dhe rregullat anti-COVID të vendosura në aeroport.

1. Hyrja në terminalin e personave do të lejohet vetëm nëse do të jenë të pajisur me maska.

2. Aeroporti do të vërë në dispozicion një makinë shitëse të automatizuar ku njerëzit mund të blejnë maska ose dezinfektues personal të duarve.

3. Gjatë qëndrimit në terminal, njerëzit duhet të respektojnë sinjalistikën, të ruajnë distancën sociale dhe të përdorin karriget e pritjes në terminal sipas sinjalistikës përkatëse.

4. Për sa i përket kujdesit për higjienën personale, dezinfektuesit e duarve janë vendosur në hyrje të terminalit, në hyrje të kanalit të sigurisë, si dhe në hyrjet në zonën e marrjes së bagazheve.

5. Për sigurinë e pasagjerëve dhe stafit, aeroporti ka dyfishuar intervalin e pastrimit dhe dezinfektimit të ambienteve brenda terminalit.

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more