Ligjore

Cookies

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ju dëshironi të shfletoni faqen e internetit të Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës (www.tirana-airport.com) ose nënfushat e tij. Kur shfletoni Faqen, skedarët e skedarëve vendosen në kompjuterin, celularin ose tabletin tuaj.


Shfletuesi juaj i uebit i ruan kukit për një periudhë të caktuar kohore dhe i dërgon ato në serverin TIA sa herë që ktheheni në sajt.

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more