Punojmë së bashku

Tarifat dhe Incetivat

Publikuar nga

TIA në 20 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Është zbatuar një politikë aktive e marketingut të linjës ajrore. TIA ka miratuar një politikë stimujsh për linjat ajrore për të nisur linjat e reja drejt dhe nga Tirana dhe për të rritur numrin e destinacioneve dhe frekuencën e fluturimeve.


Tarifat e avionëve

Tirana International Airport aplikon tarifat e mëposhtme për fluturimet e brendshme dhe ndërkombëtare në Tirana International Airport Nënë Tereza


Politika nxitëse e linjës ajrore

Me synim arritjen e zhvillimit të qëndrueshëm të trafikut të pasagjerëve dhe mallrave. TIA zhvillon më tej politikën e saj të suksesshme nxitëse të prezantuar në 2005. Politika aktuale e nxitjes së linjës ajrore është më poshtë për informacionin tuaj dhe mund të shkarkohet. Duke ofruar zbritje në tarifat e saj të rregullta, TIA fton linjat ajrore të prezantojnë shërbime shtesë në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës (TIA) duke përfituar nga kostot e reduktuara të operimit.


Me shume informacion

Për më shumë informacion mbi tarifat e avionëve dhe politikat nxitëse të linjave ajrore, ju lutemi kontaktoni:

Kreuza Kotorri

drejtor


Departamenti i Marketingut të Linjave Ajrore

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Ndërtesa e Administratës

Rinas, Tiranë Shqipëria


Telefon: +355 4 2381 600/675

Faks: +355 4 2381 545

E-Mail: kkotorri@tirana-airport.com

Publikuar nga

TIA në 20 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more