Kompania

Misioni & Vizioni

Publikuar nga

TIA në 15 Shkurt 2023

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Misioni

Misioni i TIA është t'i ofrojë Shqipërisë një strukturë prestigjioze të aviacionit ndërkombëtar, duke ofruar shërbime efikase, të sigurta dhe të klasit të parë për pasagjerët dhe linjat ajrore. Për ata që e vizitojnë këtë vend me rrugë ajrore, përshtypja e parë dhe e fundit do të jetë aeroporti i mirëmenaxhimit të kryeqytetit.


Vizioni

  1. Mbajtja e sigurise, mjedisit dhe performancës efikase të energjisë si prioritet të parë
  2. Të qenurit një model i qëndrueshmërisë financiare dhe stimulimit ekonomik
  3. Mbajtja e një ekip itë fortë, fleksibël dhe të aftë profesionistësh
  4. Shkëlqimi i vazhdueshem në marrëdhëniet e hapura me palët tona të interesit
  5. Përditësimi i proceseve te aeroporteve
  6. Optimizimi i vazhdueshëm i shërbimeve ndaj klientit

Publikuar nga

TIA në 15 Shkurt 2023

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more