Nisjet

Siguria

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Të gjitha bagazhet në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës i nënshtrohen masave të rrepta të kontrollit të sigurisë. Shembuj të artikujve të rrezikshëm të ndaluara në avion përfshijnë:

• eksplozivët, municioneve dhe fishekzjarre

• gazrat të kompresuar

• materiale gërryese

• fluide dhe materiale të ngurta të cilat marrin flakë

• materiale radioaktive

• Ilaçe mjekësore dhe pijet alkoolike në sasi të kufizuar

• materiale toksike ose infektive

• substanca oxidante dhe peroksidet organike

• materialet që përmban lëndë djegëse

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more