Transporti & Drejtimet

Me makinë

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Nga Tirana

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ndodhet 17 kilometra jashtë Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë.

Aeroporti është i lehtë për t'u arritur përmes autostradës Tiranë - Durrës VIA SH2 në drejtim të Durrësit.

Merrni daljen përmes rampës nga autostrada SH2 në SH60 (Rruga e Aeroportit).

Në rrethrrotullimin 15.8 km nga fillimi në SH60, merrni daljen e dytë Aeroporti do të jetë në të majtë.


Nga Durrësi

Aeroporti është i lehtë për t'u arritur përmes autostradës Durrës - Tiranë VIA SH2 në drejtim të Tiranës.

Ndiqni SH2 deri në Vorë më pas dilni nga SH2 dhe merrni rampin nga autostrada SH2 në SH52.

Ndiq SH52 deri sa të mbërrish në dalje për të marrë "Rrugën e Aeroportit" SH60.

Ecni duke ndjekur SH60 për rreth 3,1 km deri në rrethrrotullim.

Në rrethrrotullim merrni daljen e tretë dhe Aeroporti do të jetë në të majtë.


Parkim

Pasi të keni mbërritur, mund të parkoni në një nga vendet e parkimit të përcaktuara.

Ju lutemi ndiqni lidhjen e mëposhtme për të mësuar më shumë informacion rreth tarifave dhe hapësirave të parkimit:

/sq/transport-and-directions/11/Parking

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

metoda të tjera

  • Me taksi

    Mënyra më e shpejtë për të arritur në TIA është me taksi e cila është e aksesueshme në të gjitha qytetet dhe zonat urbane.

    Lexo më shumë
  • Me autobus

    Zbulo linjat e autobuzit drejt dhe nga TIA.

    Lexo më shumë

Informacion i dobishëm

Lëvizni djathtas për më shumë…

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more