Mirë se erdhët në

Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës

Nënë Tereza

Tirana
16°C
  • Koha
  • Origjina
  • Linja ajrore
  • Nr. fluturimi
  • Status
  • Koha
  • Destinacioni
  • Linja ajrore
  • Nr. fluturimi
  • Status

Udhëtimi
për dhe nga TIA

Mësoni më shumë rreth mënyrave se si mund të shkoni te TIA nga përcaktimi juaj ose anasjelltas.

Metodat e udhëtimit

Lëvizni djathtas për më shumë…

 • Me taksi

  Mënyra më e shpejtë për të arritur në TIA është me taksi e cila është e aksesueshme në të gjitha qytetet dhe zonat urbane.

  Lexo më shumë
 • Me autobus

  Zbulo linjat e autobuzit drejt dhe nga TIA.

  Lexo më shumë
 • Me makinë

  TIA është e lehtë për t'u arritur nëpërmjet rrugës së re hyrëse nga Tirana...

  Lexo më shumë
 • Parkimi

  TIA ofron gjithsej 1.000 vende parkimi.

  Lexo më shumë

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fly from Tirana to Sofia with Gulliv Air. Starting From 62 Euro

Learn more

Air Albania

We bring you closer to Europe's most beloved destinations.

Learn more